Як заварювати молочний улун у чашці?

Заварювати молочний улун китайська найкраще методом проток. Береться приблизно чайна ложка листа з розрахунку на склянку води, поміщається в прогрітий посуд, заливається закипілою і злегка остигнула водою (75-85 градусів). Настоюється вперше до 30 секунд, потім поступово можна збільшувати час витримки до 2-х хвилин.

На 150 мл води температурою 85 градусів береться 1 год. заварювання. Знавці улунів рекомендують перед заварюванням чайний лист пролити гарячою водою, а сам чайник прогріти окропом, і тільки потім наполягати 2-3 хвилини.

Як заварювати улун: поетапна інструкція

  1. Закип'ятіть воду. …
  2. Обдайте чайник і чашку гарячою водою, щоб нагріти та промити посуд.
  3. У колбу засипте 7-10 грам улуна (1 год. …
  4. Залийте улун невеликою кількістю води.
  5. Нехай він настоїться 10 секунд, а потім злийте воду у раковину. …
  6. Залийте чай знову.

Як заварюють Оолонг (Улун)

  1. Чайник обполіскують окропом;
  2. Потім насипають чай, приблизно третину чайника;
  3. Заливають гарячою (не менше 90С) водою, і відразу її зливають. …
  4. Потім знову заливають гарячу воду і, зачекавши близько хвилини, знову зливають;
  5. Цей чай і подають до столу;