Безпечним способом висвітлити ядро волоського горіха є бланшування. Бланшування (бланшування) горіха – короткочасна обробка продукту окропом або парою, щоб зняти шкірку. Бланшований горіх не вважається світлим ядром і його не продають у роздрібних мережах.
Навіщо кидати волоські горіхи в окріп?
У киплячій воді шкаралупа стала набагато м'якшою. Вона більше не розколюється на дрібні частини, що робить чищення горіхів набагато зручнішим.. Це метод ідеальний для моментів, коли горіхів необхідно почистити 300-400 грамів, наприклад на начинку до випічки.
Як легко зняти шкірку з волоського горіха?
Залийте горіхи окропом і залиште на 10 хвилин. Якщо горіхи свіжі, то вже після цього вони очистяться, але таке буває не так часто. Тому через 10 хвилин воду злийте і залийте окропом ще раз. Коли вода охолоне так, що руки можуть терпіти, очищайте горіхи.