Як зробити борошно з овочів

Як правильно пасирувати овочі?

Як правильно пасерувати овочі Кількість жиру має становити 15-20% від загальної ваги овочів. Томте моркву, буряк або цибулю (шар повинен бути не більше 3 см) на повільному вогні протягом 15 хвилин (помідори – не більше 5 хвилин), постійно помішуючи, щоб кожен шматочок був постійно покритий олією.Похожі

Як зробити борошняне пасерування?

Для отримання білого пасерування борошно прожарюють у духовці при температурі 120 градусів до світло-жовтого відтінку. Таке пасерування використовують для приготування білих соусів, грибних, молочних і сметанних соусів. Червону і білу пасерування готують також з жиром, харчовими жирами, маргарином або з вершковим маслом.