Як зробити чотки з м'якуші хліба

Як ліпити з хлібного м'якуша?

Мякіш разом із цукром заливаємо невеликою кількістю окропу, і залишаємо у теплому місці – поки хліб не почне киснути. Далі все це перетираємо через тканину. Отриману масу підсушуємо, періодично переминаючи до досягнення консистенції пластиліну, збираємо та ліпимо все, що потрібно.

Як зробити хлібний м'якуш?

Рецепт «Хлібний м'якуш "Друге життя"":

  1. Мякіш дрібно ріжемо, додати тертий сир, шинку, майонез, кукурудзу, часник, перець. …
  2. Викласти масу у форму, запекти 10 хв. …
  3. Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді