Як зробити домашній фарш м'ясний

Що входить до складу фаршу?

Фарш м'ясний домашній: яловичина I сорту 80%, свинина жирна 20%. Для домашніх котлет: яловичина 30 %, свинина 30 %, хліб 12 %, яйце, цибуля, спеції. Для московських котлет: яловичина 50 %, сало 9 %, хліб 12 %, спеції.

Як зробити фарш соковитим та смачним?

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.