Відбиваємо доти, поки фарш не стане липким, в'язким. Коли коржик фаршу при ударі не «тріскається», а «розтікається» — ось тоді достатньо. Цей етап – ключовий для приготування правильного кебабу – фарш, придбавши потрібну липкість, добре триматиметься на шампурі.5 чер. 2013 р.
Навіщо у фарш додають олію?
Тому додати масло для соковитості – гарний прийом, щоб зробити котлету соковитіше. Якщо готувати курячі котлети або котлети з індички, обов'язково потрібно покласти не лише грудку, а й м'ясо від стегна.
Що робити, якщо фарш вийшов сухий?
Обов'язково додавайте яйце у фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок. Можна додати ще ложку сметани чи вершків. Повітря фаршу додасть товчена відварена картоплина.