Як зробити м'ясо на вогні

Як правильно смажити на вогні?

У жодному разі не можна смажити м'ясо на відкритому вогні. Шампури потрібно викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився рівномірно.

Скільки смажити м'ясо на вогні?

Щоб засмажити товстий шматок м'яса, потрібно близько 10 хвилин. Стейк тонший – до 5 хвилин. Рекомендую смажити стейк на грилі з використанням прямої та непрямої спеки. Якщо у вас вугільний гриль, викладіть брикети методом 50/50, якщо газовий – увімкніть лише бічні пальники.