Достатньо змішати 3 частини рідкого меду та 7 частин темного рому (замінюється коньяком або віскі), додати рідину в пляшку з корінцями, закрити, струсити та настояти пару діб. Після цього можна переходити до дегустації. Замінювати ром горілкою не рекомендується, оскільки смак помітно погіршується. 15 лип. 2015 р.
Як правильно зробити Мамахуану?
Суміш засипається в скляну ємність, заливається червоним вином (без різниці солодким або сухим). Настоюється 30 днів у темному місці. Перший настій зливається, тому що він дуже гіркий на смак (можна використовувати для ванни).
Чим заливати Мамахуану?
Суху основу необхідно помістити у скляну ємність, залити будь-яким червоним вином і прибрати у темне місце. Це робиться для того, щоб вино ввібрало в себе всю гіркоту цілющих трав.