Як зробити маринад для гомілки

Як смачно зварити гомілку?

У каструлі куплені курячі ніжки варити 25-30 хвилин після закипання води на середньому вогні. Для супу гомілки готуються не менше 1 години на повільному вогні. Щоб зменшити калорійність ніжок, перед варінням зніміть з них шкіру. Однак, продукт у такому разі вийде менш ніжним та соковитим.

Як замаринувати курячі гомілки на шашлик?

30 хв.

  1. Курячі ніжки промити, скласти в контейнер чи каструлю
  2. Посолити, поперчити до смаку
  3. Додати майонез та пропущений через прес часник
  4. Перемішати та прибрати в холодильник на пару годин
  5. Викласти гомілка на ґрати
  6. Перевертаючи грати, щоб шашлик не згорів, смажити на мангалі до готовності курки.