Як зробити маскарпоне рецепти

Як виготовляють сир маскарпоне?

При виробництві маскарпоне вершки жирністю 25% підігрівають на водяній бані до 75-90 ° C і при перемішуванні додають винну кислоту (традиційний спосіб), лимонний сік або білий винний оцет, щоб розпочався процес коагуляції (згортання) молочного білка.

Що можна зробити за допомогою маскарпоне?

Рецептис сиром маскарпоні

  • Тірамісу з сиром маскарпоні
  • Тірамісу з сиром маскарпоні та кавовим лікером.
  • Трайфл з бананами, ягодами та сиром маскарпоні
  • Торт з вишнею та кремом з сиру маскарпоне
  • Яблучний торт з сиром маскарпоні
  • Куряча грудка з сиром маскарпоні та розмарином …
  • Слоєні кошики з сиром маскарпоні