Як виготовляють сир маскарпоне?
При виробництві маскарпоне вершки жирністю 25% підігрівають на водяній бані до 75-90 ° C і при перемішуванні додають винну кислоту (традиційний спосіб), лимонний сік або білий винний оцет, щоб розпочався процес коагуляції (згортання) молочного білка.
Що можна зробити за допомогою маскарпоне?
Рецептис сиром маскарпоні
- Тірамісу з сиром маскарпоні …
- Тірамісу з сиром маскарпоні та кавовим лікером.
- Трайфл з бананами, ягодами та сиром маскарпоні …
- Торт з вишнею та кремом з сиру маскарпоне …
- Яблучний торт з сиром маскарпоні …
- Куряча грудка з сиром маскарпоні та розмарином …
- Слоєні кошики з сиром маскарпоні