Як зробити протеїн без сиру

Найочевидніший варіант, звичайно ж, молоко, що містить близько 3 г протеїну на 100 мл. На порцію слід брати 350 мл молока, а це 10 г білка. Для різноманітності можна робити мікс із молока та йогурту у співвідношенні 2:1.

Як зробити свій протеїн?

Сир, молоко, горіхова суміш, банан, чайна ложка натурального меду. Складові збиваються за допомогою блендера. Використовується ця суміш між основними прийомами їжі. Кефір, вівсяні пластівці дрібного помелу, банан, мелена кориця або кориця в паличках (корицю можна замінити на ванілін).

Чим можна замінити протеїн у домашніх умовах?

Фактично, заміною порошкового протеїну може бути як м'ясо (включаючи яловичину, свинину, курятину), так риба, яйця, інші молочні продукти – а також рослинні джерела білка.