Як зробити рідким пюре.

Як зробити горох рідким?

Спосіб приготування

  1. Насипаємо горох у глибоку миску, наливаємо воду з розрахунку 1:2, залишаємо на три години, щоб горох набряк.
  2. Зливаємо воду, миємо набряклий горох, Викладаємо в каструлю, заливаємо чистою холодною водою.
  3. Відправляємо на вогонь, доводимо до кипіння, додаємо сіль і варимо 30-40 хвилин під кришкою.

Коли краще їсти горохове пюре?

Загалом горохова пюре може подаватися і як гарнір, і як самостійна страва у вигляді каші. на сніданок чи обід. Також воно може бути начинкою для пирогів або невеликих пиріжків, різноманітних запіканок та млинців. Перед приготуванням горох потрібно замочити на кілька годин у холодній воді.