Як зробити горох рідким?
Спосіб приготування
- Насипаємо горох у глибоку миску, наливаємо воду з розрахунку 1:2, залишаємо на три години, щоб горох набряк.
- Зливаємо воду, миємо набряклий горох, Викладаємо в каструлю, заливаємо чистою холодною водою.
- Відправляємо на вогонь, доводимо до кипіння, додаємо сіль і варимо 30-40 хвилин під кришкою.
Коли краще їсти горохове пюре?
Загалом горохова пюре може подаватися і як гарнір, і як самостійна страва у вигляді каші. на сніданок чи обід. Також воно може бути начинкою для пирогів або невеликих пиріжків, різноманітних запіканок та млинців. Перед приготуванням горох потрібно замочити на кілька годин у холодній воді.