Як зробити самому сухарики до пива

Як виготовляють сухарики до пива на заводі?

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Як з'явилися сухарики?

А оскільки згідно з християнськими традиціями освячену їжу викидати не можна, людям довелося з'їсти засохлі паски, не залишаючи ні шматочка. Принагідно городяни зробили важливе відкриття: якщо розмочити засушені паски у воді, то вони знову стануть смачними. Так і з'явився спосіб заготування хліба про запас – сухарики.