Як зробити шашлик у шаурмі

Як правильно загортати шаурму покроково?

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Чи потрібно смажити шаурму?

Добре загорнути шаурму і обсмажувати по 1 хвилині з кожного боку на сухій сковороді, щоб лаваш вийшов хрустким.. Порада: змащувати лаваш потрібно безпосередньо перед тим, як викладатимете начинку і обсмажуватимете, інакше він розм'якне і порветься.