Як приготувати щуку, щоб вона не була сухою?
Кожен шматочок філе занурюємо в яйце з обох боків і кладемо на сковорідку. Використовуємо тільки яйце, це і є фішка рецепту, саме воно обволікаючи рибу, дозволяє сухий щуці зберегти соковитість і не дає товстої додаткової скоринки як кляр.
Скільки часу потрібно солити щуку?
Змішуємо сіль та цукор у пропорції 2 частини солі та 1 частину цукру та додаємо спецій, на ваш смак. Натріть щуку всередині та зовні отриманою сумішшю. Залишок суміші висипаємо в тару, куди й кладемо нашу рибу, посипаємо її зверху і притискаємо вантажем. Ставимо засолену щуку в холодильник на 2-3 дні.