Як приготувати бутерброд?
Як приготувати бутерброди і сендвічі, щоб не допустити помилки
- Використовуйте «правильний» хліб.
- Вибирайте правильний розмір.
- Не мажте соуси та приправи на хліб.
- Видаляйте надлишки вологи.
- Приправляйте овочі та інші інгредієнти.
- Не перестарайтеся з м'ясом та сиром.
- Поступово розподіляйте інгредієнти.
- Додайте текстуру страві
Як урізноманітнити бутерброд?
Загальні тенденції такі. Для бутербродів з нежирних продуктів змащують хліб вершковим маслом, м'яким маргарином чи майонезом.. Для бутербродів з вареною ковбасою, смаженою яловичиною, телятиною олію можна змішати зі столовою гірчицею або кетчупом (10-20 г на 100 г олії).