Як зробити в тандирі рибу

Як правильно готувати у тандирі?

Навіть перші страви можна готувати в тандирі. Для цього використовують спеціальні керамічні чавунки. Їх ставлять або на дно печі, або опускають на етажерці. Єдина умова для перших страв – вибирати рецепти, в яких усі інгредієнти завантажуються відразу в чавунок і не додаються до кінця готування.

Скільки часу готувати в тандирі?

60 хвилин Принцип той самий, що й у звичайній печі. Закладаються сухі дрова приблизно на 2/3 об'єму печі, для цього, попередньо потрібно зняти велику кришку. Через піддувало розводимо вогонь. Нагрівається тандир біля 40-60 хвилинЗа цей час дрова повинні вигоріти, а вугілля залишитися невеликим шаром на дні тандира.