Як зробити вино з яблук

Скільки бродитиме вино з яблук?

Процес бродіння домашнього яблучного вина триватиме близько 1,5-2 місяцівАле важливо розуміти, що час приготування залежить від температури в приміщенні. Буквально через кілька годин, як одягнете рукавичку, вона надимається і помахає вам. У такому стані яблучний сік блукатиме в умовах 17-25 градусів.

Як зробити яблучне вино прозорим?

Желатин. Один з найпростіших і найефективніших способів, придатний для будь-яких вин (особливо білих виноградних, яблучних, грушевих та сливових). Висвітлення вина желатином виконується за такою технологією: На 100 л вина взяти 10-15 г желатину. Протягом доби вимочувати його у холодній воді, змінюючи воду кожні 8 годин.