Як зробити з дистиляту віскі

Як приготувати сусло для віскі?

Ячмінний солод для віскі потрібно роздробити великим помелом, не борошно. Ємність із водою нагріти до 70 ⁰С. Акуратно засипати солод, помішуючи дерев'яною ложкою. Довести до 62-63 ⁰С, закрити кришкою та тримати при постійній температурі 1,5 години, кожні 10-15 хвилин перемішуючи.

Як зробити віскі?

Достатньо розвести спирт до міцності 40-50 градусів і наполягати на дубовій тирсі 7-10 днів (Коли смак буде влаштовувати, профільтрувати). Попередньо тирсу потрібно підготувати: залити окропом, за годину злити відвар, влити холодну воду, через добу злити, потім висушити деревину на сонці.Похожі