Як правильно робити брагу?
Етапи приготування Підігрійте воду до 50–60 °C, додайте варення, перемішайте до однорідної маси і охолодіть до 30 °C. Розведіть дріжджі, додайте їх у ємність із майбутньою брагою. Додайте|добавляйте| цукор і добре перемішайте. Встановіть на бродильну ємність гідрозатвор і залиште на 5-9 днів у темному теплому місці.
Що потрібно додати до браги для швидкого бродіння?
Яким чином можна прискорити бродіння?
- Шкірки чорного хліба. По-перше це буде підживленням для дріжджів, по-друге гасителем піни. …
- Томатна паста, 50 – 100 грам на 10 літрів браги. Томатна паста теж є підживленням для прискорення бродіння. …
- Додавання гороху. Горох – це каталізатор процесу бродіння.