Як зрозуміти, що червоний рис готовий?

У процесі закипання з'являтиметься пінка, яку слід знімати шумівкою. Як тільки рис закипить, зробіть вогонь менше і накрийте кришкою. У такому стані залишити на 30-40 хвилин. Перевірте на м'якість.Jul 30, 2018

Підготовка червоного рису Якщо ви хочете, щоб Мал зберіг свою форму і не мав надривів висівкової оболонки, замочіть його в чистій холодній воді на півгодини. Це дозволить висівковій оболонці та зерну рівномірно ввібрати вологу і збереже його цілісність при варінні.

Reels, вони ж Рілс, — відеоролики всередині Instagram тривалістю до однієї хвилини.

Промитий Мал залийте холодною водою у пропорції 1: 1,5. У каструлю можна додати|добавляти| шматочок водоростей норі для смаку, але перед закипанням їх потрібно видалити. Мал вариться під кришкою: до закипання – на середньому вогні, після – на мінімальному близько 15 хвилин. Після цього потрібно зняти крупу з плити і дати їй постояти ще 15 хвилин.