Асортимент серії «Без свинини» включає: варено-копчену ковбасу «Кавказька», варену ковбасу "Східна Стародворська", пельмені "Східні", сосиски "Легкі з філе курячих грудок", сосиски "Східні з яловичиною".
Переконатися, що насправді міститься в ковбасі, можна тільки після аналізу продукту харчування, у тому числі на ГМО, у спеціалізованій лабораторії.Наприклад, згідно зі стандартом, ковбаса «Московська» має містити:
- не менше 75% яловичини вищого гатунку;
- 25% свинячого шпику;
- сіль, цукор, спеції.
– Якщо ковбаса насправді халяльна, на упаковці має бути не тільки напис.халяль», «мусульманська», але й повинні зазначатися повні відомості про дату випуску, зазначатися виробник та його повна адреса.