Готовність риби при жарінні можна визначити, користуючись ножем. Проткніть їм шматок риби та потримайте 8 секунд. Якщо кінчик ножа залишився холодним, то рибка зовсім сира. Теплий кінчик свідчить, що необхідно тримати шматок на вогні ще 2-3 хвилини.
Готовність риби можна визначити за її плавцем. Якщо плавець (дивіться фото) легко витягується із запеченої цілком риби, значить риба готова!
У середньому на приготування кожної сторони йде 7-10 хвилин. Як тільки риба буде готова і добре просмажиться, зніміть її з вогню та переходьте до подачі на стіл. Важливо: якщо ви випадково додали дуже багато олії, після готування промокніть філе риби за допомогою одноразових паперових рушників, щоб прибрати надлишки жиру.