Як зрозуміти, що рибні котлети готові?

Рибні котлети вважаються готовими, якщо при натиску ложечкою з них випливає прозорий сік.

Розріжте одну котлетку. Готовий фарш на зрізі буде сірувато-коричневого відтінку, без рожевих вкраплень. Спосіб другий – натисніть на котлету і подивіться, сік якого кольору виплив. Якщо він рожевий або каламутний, значить котлети ще не готові.

20 хвилин Скільки смажити котлети на сковороді «Курині та рибні котлети смажаться в середньому 20 хвилин, а яловичі та свинячі (тобто з червоного м'яса) – 25-30. При цьому для соковитості котлети повинні ще й пропаритись: їх треба заколерувати з двох сторін, а потім накрити кришкою і дати постояти хвилин 7.

Якщо при легкому натисканні виделкою на котлети витікає прозорий сік, котлети готові. В розрізі котлети повинні мати сірий відтінок, а не червонуватий.