Який шпинат чим він корисний

Шпинат – Відмінне джерело заліза, яке допомагає створювати гемоглобін, що доставляє кисень тканинам вашого тіла. Кальцій у шпинаті необхідний для здоров'я кісток і є важливою сигнальною молекулою для вашої нервової системи, серця та м'язів. Шпинат містить також калій, магній, вітаміни B6 та E та інші вітаміни.

В якому вигляді краще їсти шпинат?

Шпинат їдять у свіжому, відвареному, консервованому вигляді і додають у салати, соуси, супи, бутерброди, запіканки, коктейлі та випічку.

Коли не можна їсти шпинат?

Тому шпинат не варто вживати людям з порушеннями водно-сольового обміну, сечокам'яною хворобою, подагрою, артритом, захворюваннями печінки.