Якщо пшоно прогоркло що робити

Для нашого методу візьмемо склянку пшона, півтора літри води, три склянки молока, 1/3 чайної ложки солі, чайну ложку цукру та топлену олію – можна замінити вершковим. Пшоно промиваємо в холодній воді, потім пересипаємо в каструлю і варимо чотири хвилини.. За такого способу вся гіркота йде у воду.

Чи можна їсти пшоняну кашу якщо вона гірчить?

Для цього крупу заливають водою і кип'ятять, а потім промивають. Також додамо, що гірку кашу їсти небезпечно, оскільки ця страва тільки нашкодить організму.

Скільки замочувати пшоно щоб не гірчило?

Старі крупи можуть гірчити. Якщо не впевнені у даті виробництва, замочіть промите пшоно у гарячій воді хвилин на 5-10 або просто обдайте окропом. Так ви позбавитеся можливої ​​гіркоти.