Найкраще м'ясо для шашлику – з невеликими прошарками жиру. Яким же частинам баранини, свинини та яловичини краще віддати перевагу, вибираючи м'ясо для пікніка? Шашлик з баранини.16 травня 2021 р.
Що краще для шашлику Яловичина чи баранина?
Найніжніший і соковитий шашлик виходить зі свинячого стегенця, шийки, ребер, корейки молодої баранини, курки та телятини. М'ясо яловичини відрізняється більшою жорсткістю, оптимальний варіант для шашлику – вирізка.
Яке м'ясо найкраще взяти на шашлик?
Для шашлику зазвичай вибирають свинину, яловичину, баранину чи курку. Свинина – універсальне м'ясо для шашлику. Вона є скрізь і вибір досить широкий, тому знайти гарне м'ясо цілком можливо. Свинина для шашлику має бути світло-рожевою і з невеликим жирком.