З чого роблять рафаелло

СКЛАД Сушена кокосова стружка, рослинні жири, цукор, горіхи мигдалю солодкого, сухе знежирене молоко, суха молочна сироватка, борошно пшеничне, тапіоковий крохмаль, ароматизатори, емульгатор: лецитини, розпушувач: гідрокарбонат натрію, сіль.

Як роблять Рафаелло?

Цукерка є кулясту вафлю, заповнену мигдалем та сумішшю рослинної олії, знежиреного молока та цукру. Зовні покрита кокосовою стружкою. Цукерки «Раффаелло» поставляються в лавсановій обгортці та паперових та металевих коробках різної форми, виконаних у біло-червоних тонах.Похожі

Який горіх знаходиться в Raffaello?

Унікальний рецепт Raffaello® – це гармонія інгредієнтів, відібраних з особливою турботою: солодкий білий мигдаль і добірний кокосовий горіх з тропічних островів, надають невимовну ніжність смаку.