Де і як зберігати лаваш?

Збризкайте кілька разів засохлий лаваш водою і відправте його на пару хвилин у духовку. Так лаваш знову стане ароматним, м'яким та пластичним. Отже, його треба з'їсти, поки він гарячий.

Лаваш – одне з найбільш схильних до пліснявіння виробів. Але оскільки для розвитку цвілі із суперечки на поверхні лаваша потрібно не менше 24 годин, то можна, можливо сказати, що напередодні виріб був безпечним. Як тільки пліснява проросла, продукт стає непридатним для споживання.

Лаваш у мікрохвильовій печі Необхідно помістити засохлий лаваш в поліетиленовий пакет і поставити в мікрохвильовку на 2-3 хвилини, залежно від потужності вашого приладу. Завдяки ефекту «зволоження» в мікрохвильовій печі, лаваш стає м'якше, наче ось-ось із магазину.