Як можна зберігати тісто

Оскільки готове дріжджове тісто не можна довго тримати у холодильнику, єдиний спосіб зберігати його на тривалий термін – це заморожування. У морозильній камері при температурі -15 … -18 ℃ воно може зберігатися протягом 2 – 3 місяців. Заморожувати краще нещодавно замішане тісто.

Як зберігати готове тісто у холодильнику?

Покладіть тісто і накрийте харчовою плівкою. У ньому зробіть невеликий отвір та поставте в холодильник. Або покладіть тісто в пакет або замотайте у харчову плівку. Якщо зберігатимете в ємності, то температура повинна бути +5-8°С (зберігати можна близько 24 годин).

Скільки можна зберігати сире тісто у холодильнику?

дріжджове – 1 день при температурі 5°-8° та 2 дні при 2°-4°; млинець, листкове – 2 дні; заварне, пельменне, пісочне – 3 дні; на піцу – 3 дні.