Як правило, відмінним місцем для розміщення мережі ресторанів є місця, поблизу метро, або від офісних будівель, вузів і т.д. д. У мережевого ресторану є ще один плюс – це бренд. Завітавши до Вашого ресторану, скажімо в одного метро, клієнт, побачивши його в іншому місці, швидше за все теж прийде до Вас.
5 перевірених способів привести трафік (оффлайн відвідувачів) у ваше кафе
- Постійно покращуйте сервіс
- Створіть унікальне меню
- Підтримуйте атмосферу закладу
- Розкручуйте заклад у соцмережах
- Створюйте спеціальні пропозиції
- Фішка закладу. Висновки
Sep 5, 2021
На запитання «що головне у ресторані» відповідь однозначна – звичайно ж, кухня! Сьогодні від ресторану чекають не тільки красивих заяв і запрошень скуштувати оригінальні страви, що народилися в тих чи інших куточках світу і здобули популярність завдяки світовій інтеграції.
Класифікація підприємств приміщень для споживачів у ресторані повинен бути таким: вестибюль, гардероб, зал, банкетний зал, чоловіча та жіноча туалетні кімнати з приміщенням для миття рук, курильна. Це той мінімум, без якого ресторан неспроможна функціонувати.