Де можна застосувати крохмаль?

У кулінарії крохмаль застосовується для борошняних виробів, для приготування тіста, для десертів. Крохмаль є основою для киселю та солодких соусів, часто його додають у супи та інші страви для надання густоті консистенції.

20 практичних способів використання крохмалю. Про таке ви й не здогадувалися!

  1. Помити вікна без розлучень. …
  2. Пополірувати столове срібло. …
  3. Забрати жирні плями. …
  4. Заспокоїти подразнену шкіру. …
  5. Позбутися неприємного запаху. …
  6. Накрохмалити одяг. …
  7. Відновити старі колоди карт. …
  8. Відновити зіпсований шкіряний виріб.

У харчовій промисловості крохмаль використовується для отримання глюкози, патоки, етанолу, текстильної — для обробки тканин, паперової — як наповнювач. Крім того, крохмаль входить до складу більшості ковбас, майонезу, кетчупу та інших продуктів.