Де найкраща мармурова яловичина?

Wagyu – найкраща мармурова яловичина з країни сонця, що сходить. Вагю – національне надбання Японії та вершина м'ясного Олімпу. Чистокровну мармурову яловичину Вагю виробляють лише у Японії під суворим контролем Японської асоціацією атестації м'яса.

Найдорожча яловичина у світі – це яловичина корів Wagyu. Ці японські корови харчуються самій кращою травою, і їм надається самий найкращий догляд. Саме тому мармурове м'ясо цих корів особливо ніжно та надзвичайно дорого.

Вагю – найдорожче і рідкісне в світі мармурове м'ясо. Це м'ясо виключно японських корів. Їх вирощують в особливих умовах із використанням технологій, секрети яких японці ревно оберігають. Справжню вагу можна спробувати лише в Японії.

Найбільш мармурові стейки розташовані в спинній частині тварини, м'язи якої отримують мінімальне навантаження протягом його життя, якщо порівнювати, наприклад, з ногами чи плечима. Усі калорії, яким багатий раціон бичка, накопичуються саме тут.