Де зберігають кімчі корейці?

Раніше кімчі зберігали в підпіллі в глиняних чанах або в горщиках, які закопувалися на подвір'ї будинку по горловину в землю, але зараз існують спеціальні чани для його зберігання та холодильники. Завдяки їм багато корейці можуть готувати невеликі порції кімчі протягом усього року.

Після підготовки кімчі його необхідно зберігати у герметичному контейнері за досить постійної температури від 32 до 41 градуса за Фаренгейтом.

2 місяці Термін придатності 2 місяці. Зберігати у холодильнику при температурі від 0 до 4 градусів.

Зберігати при температурі від 0 до +10 та відносній вологості не більше 75 %. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Після розтину зберігати в охолодженому місці трохи більше 48 годин.