Для чого корисне м'ясо акули

М'ясо акули дуже корисне.

Воно Містить йод, кальцій, мідь, фосфор, вітаміни. Крім того, акуляче м'ясо багате на білки, які легко засвоюються організмом, і в ньому практично відсутній холестерин. Але варто зауважити, що в м'ясі міститься ртуть, вживання якої погано позначається на здоров'ї.

Чим корисне м'ясо акули для людини?

У продукті є вітаміни, амінокислоти та антиоксиданти. Як і будь-яка риба, м'ясо акули добре засвоюється, дуже поживне, але при цьому воно низькокалорійне, практично не містить поганого холестерину. За вмістом білка акуляче м'ясо істотно випереджає куряче яйце, молочні продукти та інші види риби.

Чи можна їсти м'ясо акули?

практично всі види акул придатні до приготування їжі з них, це та сама риба стерлядь, м'ясо акули практично без кісток, смачне та корисне.