Рецепт приготування:
Насипати глід тонким шаром на лист (можна застелити його пекарським папером) і відправити в духовку, розігріту до 50-60С. Сушити з прочиненими дверцятами, поки ягоди не зморщаться і не стануть щільними. Залежно від товщини стінок ягоди, глід буде готовий через 1-2 дні.23 лист. 2021 р.
Як правильно сушити глід у домашніх умовах?
2:23Рекомендований кліп · 59 сек.Як сушити глід у домашніх умовах – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як правильно заварювати сухі плоди глоду?
Подрібнити 50 г сухих плодів глоду та залити 0,5 л води. Кип'ятити на водяній бані 15 хвилин|мінути|, настоювати одну годину, потім процідити. Пити по півсклянки 3 десь у день.