Кінза чим вона корисна

Зелень кінзи містить аскорбінову кислоту, каротин, рутин, ефірні олії, вітаміни А та К, а також калій, кальцій, магній, фосфор, натрій. Кінза позитивно впливає на процеси травлення, імунітет, роботу жовчного міхура, печінки та щитовидної залози..14 ​​травня 2020 р.

Як правильно їсти кінзу?

Кінзу їдять сирий просто так, загортаючи в хліб або лаваш, начиняють нею коржі, додають у салати, подрібнюють разом із фруктами, ягодами та овочами для соусів та приправ.

Чим корисна кінза для жінок?

Завдяки своїм властивостям, кінза може допомогти зменшити набряки, особливо запального характеру, знизити рівень поганого холестерину (ліпопротеїнів низької щільності), сприяти зміцненню кісткової тканини, стимулювати травлення, благотворно впливати на рівень цукру в крові.