Кисла фруктова брага, що робити

Якщо оцтової кислоти занадто багато (різкий запах, що обпалює смак і міцність не відчувається), простіше вилити брагу, оскільки вихід самогону буде мінімальним – бактерії переробили майже весь спирт у кислоту та воду. В інших випадках можна спробувати покращити смак, але обов'язково буде потрібна повторна перегонка. 2016 р.

Що робити, якщо брага перетворилася на оцет?

Якщо брага вже конкретно перетворилася на оцет, то просто вилийте її, залишивши частину для маринування м'яса. До речі, рекомендую навіть спеціально зробити трохи такого домашнього оцту, тому що шашлик з його застосуванням виходить із будь-якого м'яса просто дивовижний.

Як прибрати кислий запах самогону?

на 1 літр самогону додати 8-10 грамів звичайної (харчової) соди, перемішати, наполягати 20-30 хвилин. Потім знову перемішати і залишити на 10-12 годин. Потім злити верхній шар рідини та видалити осад на дні. Сода добре прибирає сивушні олії, що викликають неприємний запах.