Коли авокадо тверді

Тверде авокадо (дозрівання 4-5 днів)

Незрілі авокадо матимуть яскраво-зелений колір. Зберігайте авокадо за кімнатної температури. Помістіть його в коричневий паперовий пакет із яблуком або бананом, якщо хочете прискорити процес дозрівання.14 серп. 2020 р.

Чи можна їсти тверде авокадо?

Такі екземпляри навіть з натяжкою назвати не можна. За словами дієтолога Аліни Морозової, шкоди здоров'ю такий фрукт не принесе, але й ніжного смаку, приємної текстури та великої користі від нього не чекайте. – Зелене авокадо зберігає вітаміни та корисні жири, в принципі, його можна їсти.

Що робити, якщо авокадо твердий?

Залийте його окропом; Дайте плоду 2-3 хвилини полежати у гарячій воді, а потім перевірте м'якість. Якщо м'якоть все одно буде твердою, покладіть авокадо назад у окріп ще на 2-3 хвилини.