Навіщо допомагає яблучний оцет?

Яблучний оцет надзвичайно корисний для всієї системи травлення людини: вона захищає від інфекцій, знищує гнильні бактерії в кишечнику, сприяє формуванню здорової кишкової мікрофлори, допомагає печінки знешкоджувати токсини, а також стимулює перистальтику кишечника.Oct 4, 2018

Яблучний оцет нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, сприяє прискоренню обміну речовин, а також послаблює відчуття голоду. А найголовніша функція, яку має цей продукт, — розщеплення жирів. Радимо пити його після їжі по одній-дві чайні ложки та обіцяємо: ви побачите результат.

Однак не все так просто і безпечно у цій «системі харчування». Яблучний оцет містить 7% кислоти – власне, вона і запускає процеси, що сприяють схуднення. Але крім користі кислота може завдати чималої шкоди організму: порушити кислотно-лужний баланс, пошкодити слизову оболонку шлунка, зіпсувати зубну емаль.

Підвищиться імунітет Яблучний оцет має дезінфікуючі властивості. Вживання цього напою допомагає боротися з вірусами та бактеріями, перш ніж вони викличуть «повноцінну» інфекцію з цілим букетом наслідків. Якщо будете пити по ложці щодня, ви зміцните імунну систему.