Також м'ясо качки містить у собі достатню кількість різних вітамінів. Наприклад, вітаміни групи В, також вітаміни А, С, Е, К, D, макро та мікроелементи, кожен з яких несе користь для життєдіяльності та здоров'я організму людини. Користь м'яса качки полягає в покращення шкірного покриву, кольору обличчя.
Качине м'ясо багато жирами. Крім того, у м'ясі птиці містяться вітаміни групи B, селен, фосфор, цинк, залізо, мідь, калій, магній, кальцій, марганець та натрій. Індичку розрізати на порційні шматки і варити годину-півтори. Калорійність качки – 405 ккал.
Якщо ви на дієті, то, безумовно, вибір має бути зроблено на користь курячого м'яса. Качка – продукт жирний та його вживання необхідно скоротити до одного-двох разів на місяць. М'ясо курки оптом вигідно купувати, тому що воно має маленьку калорійність, але при цьому містить вітаміни А, Е, групи В та лінолеву кислоту.
Популярні види Качка
Качине М'ясо | |
---|---|
Холестерин(мг) | |
Холестерин(мг) | |
100 г | 84 |
Смажена Качка (Шкіра не з'їдена) |