Навіщо корисний свиті фрукт?

Свити покращує дихання тканин, сприяє зміцненню нервової системи, зміцнює зуби та кістки, підтримує нормальну роботу м'язів та мозку. Плоди сприяють виведенню з організму шкідливих речовин, допомагають підтримувати хорошу фізичну форму.

До свиті потрібно ставитися обережно тим, кого підвищено кислотність шлункового соку. Не варто їсти його при виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, при гастритах, ентеритах, колітах та загостреннях запальних захворювань кишечника, а також при холециститі, гепатиті та гострому нефриті.

Як це є Свити можна використовувати як самостійний продукт. Найчастіше фрукт їдять сирим як грейпфрут, мандарин чи апельсин. Частки свиті можна використовувати в різних салатах як інгредієнт. Із цього фрукта вичавлюють сік, роблять джеми та варення.

Перед вживанням плід необхідно вимити. Гострим ножем перпендикулярно центру надрізати шкірку та зняти. Після того, як знімете шкірку, руки добре б вимити: шкірка сповнена ефірних олій, які мають пекучий смак. Такий ось багатосмачний плід: пекучий, гіркий та солодкий.