Навіщо потрібна Азбука смаку?

Власне кулінарне, хлібопекарське та кондитерське виробництво, сертифіковане за міжнародним стандартом ISO 22000 з 2015 року. «Абетка смаку»випускає на своїх фабриках-кухнях понад 1000 найменувань високоякісної свіжої продукції обсягом до 35 тонн на добу.

У Азбуці Смаку закуповувати продукти може будь-хто, хто готовий витрачати на їжу 30 і більше тисяч рублів на місяць, тобто середній клас.

«АВ Daily» цікавий ще тим, що він маржинальніший, ніж «Абетка смаку», оскільки частка продажів продуктів власного виробництва та приватних марок у ньому вища, ніж у супермаркеті з ширшим асортиментом. У середньому валова доходність продажів компактного формату на 6–8 процентних пунктів вища, ніж у супермаркетів.