Навіщо смажити вермішель?

Справа в тому, що макарони в киплячому супі сильно розварюються і перетворюються на неапетитну локшину. Попередня обсмажування робить вермішель твердіше. Незважаючи на те, що господині зараз воліють купувати макарони з твердих сортів пшениці, які складно переварити, обсмажувати вермішель все ж таки рекомендується.

Обсмаження допомагає будь-яким видам макарон краще тримати свою форму. За такого підходу макаронні вироби не розваряться у супі. Також такі макарони після цього можна окремо приготувати з соусом. Їх обсмажують дві хвилини на сухій сковороді.

Що стосується макаронів, то особливо корисно їх обсмажувати для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, а й на її смакові якості. Суп виходить смачнішим.