Навіщо сушити хурму?

Плоди в'яленої хурми містять до 25% глюкози та сахарози, крім того до її складу входять також вітамін С та Р, провітамін А, яблучна та лимонна кислота, багато заліза, кальцію, міді, марганець та калій. Саме тому сушена або в'ялена хурма. незамінний фрукт у лікуванні серцево-судинних захворювань.

Сушена хурма прискорює мозкову діяльність та обмін речовин, покращує роботу мозку, зменшує процес запалення. Вона може стати відмінною профілактикою геморою, зміцнює стінки дрібних судин, запобігає можливим кровотечам, має протизапальний ефект.

Зверніть увагу, що кожен плід сушеної хурми покритий тонким нальотом білого кольори. Це цукор, який виступив під час сушіння, що свідчить про те, що сушена хурма М'ясний БУФЕТ — високої якості. Білий наліт обов'язково має триматися на шкірці.

За бажання можна, можливо не чекати, поки хурма дозріє, а засушити її – терпкість у сушених ягодах не відчувається. Хурму можна сушити прямо в духовці, попередньо знявши з неї шкірку і нарізавши м'якуш часточками.