У чому головна перевага відцентрових соковитискачів?

Відцентровий соковитискач дає прозоріший сік, який швидко розшаровується. У шнекових напій виходить щільнішим і одноріднішим, з високим вмістом м'якоті, кількість якої на деяких моделях можна контролювати за допомогою спеціальних насадок.

Для відцентрових соковитискачів хорошим показником можна вважати 50% соку з кілограма яблук. Шнекові пристрої віджимають м'якоть ще ефективніше, рівень виходу соку вони — 85%.

Відцентровий соковитискач Апарат спочатку подрібнює м'якоть овочів та фруктів на дрібній тертці, а потім обертає макуху на великій швидкості, під дією відцентровий сили відокремлюючи сік від м'якоті та розподіляючи їх за різними ємностями. В результаті у вас виходить чистий свіжий сік.

По-друге, відцентрові соковижималки дуже галасливі. По-третє, у них не можна «тиснути» все поспіль: наприклад, ягоди з кісточками, гранати, зелень, високоволокнисті та дуже тверді та волокнисті продукти.