У чому користь голландського сиру?

Продукт виступає джерелом кальцію, заліза та натрію. Калорійність нідерландського сиру досить висока. У 100 г продукту міститься 352 ккал, 26 г білків та майже 27 г жирів. У голландському сирі немає вуглеводів, але багато фолієвої кислоти та натурального білка, який добре засвоюється організмом людини.

У продукті містяться вітаміни А, В, С, D та Е. Помірне, але регулярне вживання сиру допомагає нормалізувати рівень цукру на крові. Слід враховувати, що в голландською сирі багато калорій і міститься холестерин. Надмірне вживання продукту може призвести до ожиріння, атеросклерозу та гіпертонії.

Смак Російського – Виражений сирний, злегка кислуватий. Голландського – Виражений сирний, з наявністю гостроти та легкої кислуватості. Консистенція: Однорідна, еластична по всій масі, для Голландського характерна легка ламкість на згині.

склад: молоко незбиране, молоко знежирене, сіль кухонна харчова, закваска молочнокислих мікроорганізмів, молокозгортаючий ферментний препарат тваринного походження, консервант нітрат натрію, натуральний барвник аннато. Середні значення харчової цінності 100г сиру: жиру-25,2г. білка-26,8г.