Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоціпопередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.27 січ. 2021 р.
Чи потрібно вимочувати печінку у воді?
Вимочіть печінку, щоб позбутися гіркоти Підготовлену та оброблену на шматки печінку слід вимочити. Так можна не тільки убезпечити готову страву від неприємного гіркого присмаку, але й зробити печінку неймовірно м'якою та ніжною.
У чому краще замочити яловичу печінку?
Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно попередньо замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінку слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити. Можна звичайним паперовим рушником.