У чому можна обваляти рибу перед смаженням?

Можна обваляти рибу тільки в борошно, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем. Такий смачний панцир допоможе залишитися соковитою і смачною рибі.

Що можна, можливо взяти замість борошна і сухарів З роллю рибної «оболонки» чудово впорається манна крупа. Продукт помітно покращить зовнішній вигляд страви: на рибі з'явиться апетитна золота скоринка. Крім того, манка надасть страві додаткового приємного смаку.

Але щоб у смажених продуктів, таких як риба або кільця кальмарів, після приготування була смачна і хрумка скоринка, перед смаженням їх слід обвалювати у борошні кукурудзяної дрібного помелу. Виходить приголомшливо апетитно: рудувата скоринка, дуже хрумка.

Багато господинь, до речі, взагалі не використовують яйця під час смаження риби, просто обвалюючи шматочки в борошні або сухари перед тим, як відправити їх на сковорідку. Ідеальна послідовність панування риби: обвалювати у борошні шматочки риби, попередньо посолені, поперчені та збризкані краплею лимонного соку