У чому можна посмажити овочі?

Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля — ці овочі гасять не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу — їм потрібно всього 5 хвилин.

Овочі для смаження (Росія) – До складу суміші входять: цвітна капуста, картопля, морква, квасоля (стручкова) кукурудза, цибуля, перець (болгарський), пастернак.

За даними іспанських дослідників, смажити овочі на оливковій олії кориснішеЧим варити, пише Independent. Вони встановили, що при жарінні антиоксидантні властивості овочів посилюються та захищають від розвитку таких небезпечних захворювань, як рак, діабет та втрата зору.